Kuka Antti?

Esittely

Olen 37-vuotias Liike Nytin varavaltuutettu ja kaupunkiympäristölautakunnan jäsen Vantaan Kivistöstä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja 3-vuotias tytär. Olen syntyjään Vantaan Varistosta, mutta vietin toistakymmentävuotta Klaukkalassa Nurmijärvellä, sekä hetken aikaa myös Helsingissä. Viimeiset kymmenen vuotta olen jälleen asunut täällä syntymäjuurillani Vantaalla.

Koulutukseltani olen tradenomi ja ammatiltani Controller. Viimeiset 12 vuotta olen tehnyt työuraani isoissa yksityisen sektorin organisaatioissa laskentatoimen ja raportoinnin asiantuntijatehtävissä. Tästä kokemuksesta näen suurta hyötyä Vantaan kuntapolitiikkaan. Metodit jotka ovat tehokkaita yksityisellä sektorilla, olisivat monessa suhteessa tehokkaita myös kuntapolitiikassa. Mielestäni näitä oppeja täytyy jalkauttaa vantaalaiseen päätöksentekoon.

Nuoruudessani harrastin yleisurheilua, josta kumpuaakin nykyinen juoksuharrastukseni. Tämän lisäksi maastopyöräilen aktiivisesti metsäpoluilla, alamäissä tai vaikka vain Vantaata kiertäen. Suhtaudun kuitenkin avoimen innokkaasti kaikkeen urheiluun ja kokeilen mielelläni eri lajeja.

Vaalilupaukset

Jos tulen valituksi kuntavaaleissavaaleissa 2021 valtuustoon, lupaan:

Miksi lähdin ehdokkaaksi?

Päätös lähteä Liike Nyt kuntavaaliehdokkaaksi ja tulla täysin ulkopuolelta mukaan politiikkaan, johtui omasta tyytymättömyydestä nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin ja vanhentuneeseen tapaan tehdä politiikkaa. Vanhanaikaisia rakenteita ja tapoja tehdä politiikkaa on uudistettava. Puolueiden väliset vastakkainasettelut ja rakentavan dialogin puute vaikeuttavat asioiden eteenpäin viemistä.

Myös useiden vuosien, jopa vuosikymmenien pituiset luottamustoimet yksittäisten henkilöiden kohdalla eivät edistä aitoa uudistumista ja asioiden eteenpäin viemistä. Liike Nytin periaatteisiin kuuluu, että ei voi asettua ehdolle useisiin luottamustoimiin, jotka aiheuttavat eturistiriitoja tai päällekkäisyyksiä.

Monien ehdokkaiden ja puolueiden tapa kalastella ääniä tekemällä mahdottomia vaalilupauksia ennen vaaleja, on täysin epäkunnioittavaa äänestäjiä kohtaan. Kaupunkilaisia täytyy kuulla aktiivisesti myös vaalien välillä, eikä vain vaalien alla.